در اختتامیه رویداد بزرگ استانآپ استان سمنان:
دکتر محسن نظری، رییس پارک علم و فناوری استان سمنان گفت: بالغ بر 1200 طرح فناور و ایده از شرکتها و اعضای هیات علمی برای استانآپ سمنان پایش شدند و حدود 30 تیم برای منتورینگ حضوری و مشاوره و در نهایت 16 استارتآپ برای ارایه نهایی به سرمایه گذاران و شتابدهندهها انتخاب شدند.
وی افزود: استان سمنان نیازمند طرحهای فناورانه در حوزههای آب، انرژی، مواد معدنی و... است. رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان در مورد این پارک توضیحاتی ارائه کرد و افزود: این پارک از قدیمیترین پارکها و توسعهیافتهترین آنهاست. نظری ادامه داد: در سال آینده برنامهریزی عملیاتی برای جذب سرمایهگذاران و شتابدهندهها به خصوص در حوزه اقتصاد دیجیتال خواهیم داشت. وی در مورد برگزاری رویداد «استانآپ» سمنان نیز اظهار کرد: مخاطبین این رویداد با کمک صندوق نوآوری جذب شدند و این اطمینان را داریم که این رویداد خاتمه پیدا نمیکند چرا که بستر بهمرسانی عرضه و تقاضا در چنین رویدادهایی فراهم میشود. رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان نیز به استقرار دو شتابدهنده واقعیت مجازی و فن ژرف هیدروتک در این پارک طی برگزاری رویداد استانآپ این استان خبر داد و خاطرنشان کرد: ما در پارک علم و فناوری این استان، دفتر توسعه سرمایهگذاری و صادراتی سرمایهگذاران بخش خصوصی را مستقر کردهایم. نظری افزود: در حال حاضر نیز سه مرکز نوآوری حوزه آب، معدن و اقتصاد دیجیتال در پارک علم و فناوری استان سمنان مستقر هستند. گفتنی است، در حاشیه سومین رویداد «استانآپ» سمنان، تفاهمنامه همکاری میان شتاب دهنده واقعیت مجازی با یک استارتآپ و رونمایی از محصول واقعیت مجازی «دیدار» و همچنین تفاهمنامه استقرار شتابدهنده فن ژرف هیدرولیک در پارک علم و فناوری استان سمنان به امضا رسید. همچنین افتتاح خط تولید شرکت فناوران نیروی شاهوار در مجتمع کارگاهی رویش فناوری و بازدید از شرکتهای فناور این مجتمع(تولید سیم سوپر برای صنایع دفاعی و پهپاد) و نیز بازدید از محصولات واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان سمنان از دیگر برنامههای جانبی سومین رویداد استانآپ صندوق نوآوری و شکوفایی در این استان بود.
دکتر سیاوش ملکیفر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: تا پایان امسال 2800 میلیارد تومان در اختیار صندوقهای جسورانه بورسی و خصوصی قرار میگیرد.
دکتر امید رضاییفر، مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم گفت: تعیین شاخصهای اصلی و تبیین جایگاه اکوسیستم نوآوری و فناوری در مجموعه وزارت علوم صورت میگیرد و البته مراکز رشد در دانشگاهها و اتاقهای فکر به عنوان بازوهای اجرایی در توسعه اکوسیستم نوآوری به ما کمک میکند.
خانم فاطمه منصوری، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان گفت: حمایت از استارت آپها، شرکتهای نوآور و دانش بنیان موجب ارتقای سرمایه ملی است.
این مطلب را برای دیگران هم به اشتراک بگذارید :
اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر میدهید ...
1 - دریافت فرم های مرکز نوآوری و شکوفایی خلاقیت ها
2 - خبرخوان پارک علم و فناوری استان سمنان
3 - معرفی پارک علم و فناوری استان سمنان
4 - دریافت فرم های جذب و پذیرش مراکز رشد
5 - «ثبت اختراع» و «تاییدیه علمی»
6 - آزمایشگاه های تخصصی
7 - حمایت از کسب و کارهای خانگی و روستایی فناورانه
8 - حمایت از پایاننامههای کاربردی مقاطع کارشناسیارشد و دکتری تخصصی
9 - مرکز آزمون مهارتهای هفتگانه
10 - پارک علمی-تفریحی نوآموز
1 - مقام معظم رهبری
2 - ریاست جمهوری
3 - پایگاه اطلاع رسانی دولت
4 - وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
5 - نماینده شهرستان شاهرود و میامی
6 - دفتر برنامهریزی امور فناوری وزارت عتف
7 - سازمان پژوهش های علمی و صنعتی
8 - بنیاد ملی نخبگان
9 - موزه علوم و فناوری
10 - سامانه سمات دانشگاه علوم پزشکی سمنان
11 - سازمان مدیریت و برنامهریزی استان سمنان
12 - شركت ليدكو
13 - صندوق پژوهش و فناوری استان سمنان
14 - دبیرخانه شورای عالی علوم ، تحقیقات و فناوری
15 - سامانه ساعد