بازدید معاون محترم علمی و فناوری رییس جمهور روز سه شنبه (13 آذر 1397) با حضور جناب آقای دکتر سورنا ستاری و هیات محترم همراه از پردیس پارک علم و فناوری استان سمنان آغاز گردید. ایشان ضمن ورود به پارک علم و فناوری استان سمنان از پردیس پارک و مجموعه واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد بازدید بعمل آوردند.
همچنین ضمن بازدید از واحدهای فناور مستقر در پردیس پارک علم و فناوری استان سمنان از مراکز رشد واحدهای فناور مستقر در استان به همراه مجموعه واحدهای فناور مستقر در آن نیز بازدید بعمل آوردند.
در حاشیه بازدید از پردیس پارک علم و فناوری استان سمنان جلسه هیات رییسه پارک با حضور معاون محترم علمی و فناوری رییس جمهور جناب آقای دکتر سورنا ستاری و همراهان آن برگزار گردید.معاون محترم علمی و فناوری رییس جمهور عنوان کردند امید است که پارک بتواند فرهنگ عمومی را بالاخص در سطح استان تغییر دهد، ایشان به صورت بسیار جدی پیگیر حل مشکلات شرکتهای فناور و به خصوص دانش بنیان می باشد.
در ادامه بازدید ایشان از پارک علمی_تفریحی نوآموز، مجموعه آزمایشگاه های پارک علم و فناوری استان سمنان و شرکت ایده پردازان پیشرو مارلیک بازدید بعمل آوردند.
ایشان ضمن بازدید از تمام بخش های پارک با واحدهای فناور مستقر در این پارک دیدار و گفتگو داشتند. همچنین با بیان اینکه باید دانشگاه ها به سمتی حرکت کنند که فارغ التحصیلان آن ها بتوانند با ایجاد شرکت و کسب درآمد و در همکاری با دانشگاه ها ضمن ایجاد کسب و کارهای پایدار و مبتنی بر فناوری و نوآوری گامی در جهت درآمدزایی دانشگاه ها بردارند. در تمام دانشگاه های معتبر دنیا هم این اتفاق می افتد و دائم در حال تکرار می باشد.
البته در این کار باید استاندارها بتوانند نیمی از مشکلات ناشی از این گونه کارها را حل و فصل کنند. پارک های علم و فناوری به عنصر محرک و موتور اصلی این قضایا عمل می کند. ایشان ضمن تمجید و تشکر از پارک علم و فناوری استان سمنان با بیان اینکه اینجانب اصلا انتظار دیدن این همه فضای عالی و تشکیلات بزرگ را نداشتم و کارهای بسیار بزرگی در پارک استان سمنان از سال 91 به بعد اتفاق افتاده است و استقرار 150 تا 160 واحد در این مجموعه و پخش متناسب آن در سراسر استان اتفاق بسیار مهم و تاثیر گذاری می باشد.
این الگو سازی ها باید در کل کشور اتفاق بیفتد و برای همه دانشگاه ها توسعه فیزیکی باعث پیشرفت وضعیت واحدهای فناور و افزایش درآمد دانشگاه ها خواهد شد. ایشان ضمن برشمردن خدمات معاونت علمی و فناوری و توسعه آن ها به 130 تا 140 قلم خدمت از آمادگی بالای خود برای توسعه شرکت های دانش بنیان خبر دادند. آقای دکتر ستاری ضمن حمایت ازایجاد صندوق نوآوری و شکوفایی و ابراز رضایت از توسعه و پیشرفت صندوق پژوهش و فناوری استان سمنان، دلیل ایجاد این صندوق ها را قبول ریسک سرمایه گذاری برای طرح های نوآورانه با روش های جدید برشمردند و با بیان اینکه وام دادن هدف این صندوق ها نیست که اگر اینگونه بود بانک ها بسیار بهتر و با تجربه بیشتری در این زمینه فعالیت کرده اند. ولی صندوق های پژوهش و فناوری باید سرمایه گذاری کنند، ضمانت نامه بدهند البته ضمانت نامه های عملکردی به خریداران بدهند نه ضمانت نامه های عادی ...!
ایشان با بیان اینکه معاونت علمی و فناوری از طرح ها، ایده ها و شرکت هایی می توانند از طریق صندوق حمایت را انجام دهد که از پارک و مراکز رشد فعالیت خود را آغاز کرده باشند، زیرا این شرکت سیستم دار شده است، ارزیابی شده و اینگونه نیست که یک شب تاسیس شده باشد. مهمترین اتفاقی که الان در این اکوسیستم مورد نیاز است سرمایه گذاری روی طرح های نوآورانه خطرپذیر می باشد. باید کاری بکنیم که این اکو سیستم مالی به سمتی برود که نیاز شرکت ها است. امروزه شرکت های ما خیلی به وام نیاز ندارند خصوصا استارتاپ ها. نیاز اصلی این ها بیشتر سرمایه گذاری است، ایشان با بیان این مسئله که باید بودجه معاونت فناوری در حوزه فناوری و نوآوری هزینه شود، لذا آمادگی بالای معاونت برای حمایت از طرح های کوچک و متوسط فناورانه خبر دادند. ایشان ضمن ابراز تاسف و گلایه از جداسازی فیزیکی دانشگاه ها به بیان تجربیات دیگر کشورها در این زمینه پرداختند و با بیان اینکه بیشترین تاثیر گذاری در حوزه فناوری و نوآوری در داخل استان سمنان از طریق پارک علم و فناوری استان انجام شده، ابراز امیدواری کردند که پارک بتواند سطح فرهنگی و عمومی جامعه و بالاخص مدیران دولتی را تغییر دهد.
دکتر ستاری ضمن افزایش 70 درصد بودجه پارک ها در سال آینده به وجود همه مشکلات و تحریم ها، آن را اقدام بی نظیری توصیف کردند هر چند که آن را با توجه به تاثیر گذاری پارک های استانی کافی ندانستند. ایشان ضمن توصیه به پارک ها برای مشارکت با بخش خصوصی، خلق نوآوری و فرصت های جدید فناوری را منوط به مشارکت با آنها دانسته و استفاده از تمامی ظرفیت های قانونی را برای تحقق آن برشمردند و از پارک استان سمنان برای انعکاس مشکلات واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان به معاونت علمی و فناوری بهره مندی از تمام امکانات معاونت برای حل آن خبر دادند. ایشان با بیان اینکه معاونت علمی و فناوری حتما برای تغییر و ایجاد فرهنگ جدید در جامعه از طریق پارک علم و فناوری و در راستای حمایت از واحدهای فناوری که سرمایه اصلی آن ها نوآوری و فناوری است خبر دادند. حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان از طریق حمایت از پارک های علم وفناوری استانی امکان پذیر است.
این مطلب را برای دیگران هم به اشتراک بگذارید :
اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر میدهید ...
1 - دریافت فرم های مرکز نوآوری و شکوفایی خلاقیت ها
2 - خبرخوان پارک علم و فناوری استان سمنان
3 - معرفی پارک علم و فناوری استان سمنان
4 - دریافت فرم های جذب و پذیرش مراکز رشد
5 - «ثبت اختراع» و «تاییدیه علمی»
6 - آزمایشگاه های تخصصی
7 - حمایت از کسب و کارهای خانگی و روستایی فناورانه
8 - حمایت از پایاننامههای کاربردی مقاطع کارشناسیارشد و دکتری تخصصی
9 - مرکز آزمون مهارتهای هفتگانه
10 - پارک علمی-تفریحی نوآموز
1 - مقام معظم رهبری
2 - ریاست جمهوری
3 - پایگاه اطلاع رسانی دولت
4 - وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
5 - نماینده شهرستان شاهرود و میامی
6 - دفتر برنامهریزی امور فناوری وزارت عتف
7 - سازمان پژوهش های علمی و صنعتی
8 - بنیاد ملی نخبگان
9 - موزه علوم و فناوری
10 - سامانه سمات دانشگاه علوم پزشکی سمنان
11 - سازمان مدیریت و برنامهریزی استان سمنان
12 - شركت ليدكو
13 - صندوق پژوهش و فناوری استان سمنان
14 - دبیرخانه شورای عالی علوم ، تحقیقات و فناوری
15 - سامانه ساعد